петък, 16 септември 2011 г.

Сайт за изборите, кандидатите и техните профили

www.i-zbori.net е платформа за анализи и коментари за местните и президентски избори.
В сайта ще откриете кандидатие за президент и кмет с техните онлайн профили, за да можете да общувате директно с тях.
Анализи относно кампаниите в интернет, интересни подходи, клипове.
Всеки читател може да стане автор в страницата.
Щабовете могат да представят своите кандидати с техните профили, за да разширят своето покритие.
i-zbori.net е свободната платформа за наблюдения и анализ на избори 2011.

9 коментара:

ранни записвания 2012 в Кушадъсъ каза...

изборите минаха, няма ли да публикувате някоя по-нова информация, очакваме с нетърпение, поздрави

Куба каза...

в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

Екскурзии Венеция каза...

Сайта и идеята са полезни, но наистина трябава по често да се обновява.

перилни препарати каза...

Тези сайтове съществуват до края на предизборната кампания после всичко се занемарява...

доставка на алкохол каза...

Чудесно е, че има адрес като www.i-zbori.net която е платформа за анализи и коментари за местните и президентски избори.

туристически агенции каза...

Прекрасно е че има специален сайт за изборите, кандидатите и техните профили.Мисля, че на всички това ще ни е от огромна полза като дойде момента на избираме нашият кандидат. Тук ще можем да видим всички кандидати, да прочетем нещо за тях, пък защо не и да се изкажем някакво мнение или ако имаме конкретни въпроси да питаме. Мисля, че сайтът ще има голям успех, поздравления.Ще може да наблюдаваме и разни платформи и анализи. Жалкото на тези сайтове е, че имат голям успех когато са изборите малко преди тях и може би след тях,а през останалото време никой не се сеща за тях. Но все пак трябва да ги има.

парфюми online каза...

Хубаво е , че в сайта ще открием кандидатите за президент и кмет с техните онлайн профили, за да можем да общуваме директно с тях.Добре е измислено и мисля, че ще има голяма полза, особено като знаем, че не всеки кандидат бива така подробно показван по телевизиите.Интересно е че ще има и анализи относно кампаниите в интернет, интересни подходи, клипове.Всичко това за да преценим най-добре за кого да гласуваме.
Самата възможност , че и ние можеме да се включим с наша страница е още по заинтригуващо.Много благодаря за тази статия и се надявам да продължавате да поделяте с нас.

почивка малта каза...

Благодаря за хубавата статия и дано често споделяте с нас новостите. В сайта ще открием кандидатите за президент и кмет с техните онлайн профили, за да можем да общуваме директно с тях. Анализи относно кампаниите в интернет, интересни подходи, клипове. Чудесно е ,че всеки читател може да стане автор в страницата.Тоест да предложим нещо интересно и любопитно в тази насока, което би било и от полза. Щабовете могат да представят своите кандидати с техните профили, за да разширят своето покритие.Идеята за подобен сайт е чудесна и според мен ще намери и спечели страшно много потребители, особено сега в тази развита интернет мрежа.

записвания за Гърция каза...

Хубаво е че имаме вече интернет и достъп до всичко което ни интересува.От тук можем да придобиеме престава къде искаме да пътуваме и кои точно забележителности да видим. Да си начертеам карта и да тръгнем Точно така бяхме направили с моите приятели до Прага когато пътувахме до там.Избрахме си хотел по средата на града и всичко се въртеше около него.На края си се разхождахме все едно си бяхме в нашият квартал толкова познат. Благодаря за блога и информацията която споделихте.